Techniky zdobení nehtů :

23.01.2011 09:29

Gelová modeláž

Gelové nehty se mohou aplikovat na jakoukoliv velikost i tvar nehtu, tvoří se nanášením vrstev UV gelu na přírodní nehty. Poté se vloží do UV lampy která gel vytvrdí a ten se tak pevně spojí s nehtem. Jak nehty postupně odrůstají je potřeba zhruba po 3 týdnech provést doplnění nehtů, přičemž se dle přání zákaznice upraví i jejich vzhled novým lakováním nebo zdobením.

Akrylová modeláž

Postup tvorby akrylových nehtů je prakticky shodný s gelovými nehty jen je místo UV gelu použit akryl, který tvrdne přirozeně na vzduchu a nehty se nevkládají tedy do UV lampy. Akrylové nehty jsou oproti gelovým odolnější a vypadají přirozeněji. Opět jak nehty postupně odrůstají je potřeba zhruba po 3 týdnech provést doplnění nehtů, přičemž se dle přání zákaznice upraví i jejich vzhled novým lakováním nebo zdobením.

3D akrylové zdobení

Tak jako se tvoří akrylové nehty, tak stejným materiálem se na nich (nebo i na gelových) tvoří různé plastické ozdoby nejčastěji ve formě květů, lístků, motýlků apod., které mohou jak vyčnívat nad plochu nehtu tak mohou být i zapracovány do průhledného gelu nebo akrylu a jsou tedy uvnitř nehtu.

Air Brush

Jedná se o novou technologii zdobení nehtů. Barva se nenanáší na nehet štětečkem, ale miniaturní stříkací pistolí. Lze tak díky mnoha různým barvám a kombinacím použití stříkací pistole vytvořit velmi nevšední zdobení jenž ocení zvláště ti, kterým klasika zevšedněla a chtějí nosit něco, co se jinde nevidí. Pomocí stříkací pistole a speciální barvy lze vytvořit také dočasné tetování, které můžete využít stejně jako Twinkle tatoo.

Nehtový piercing

Jedná se prakticky o připevnění přívěšku na nehet. Do volné části nehtu se vyvrtá malý otvor do kterého se připevní přívěšek dle Vašeho výběru.

P-shine

Technika P-Shine se používá na přírodní nehty, podporuje jejich prokrvení, zdravý růst, jejich posílení a obohacení o důležité vitamíny. Procedura se používá zejména proti třepení a lámání nehtů. Pokud vám nepomáhají koupele, olejíčky ani posilovací laky, P-Shine je ta správná volba. Již dvě aplikace vám značně zlepší nehty a rychleji porostou. Navíc vypadají velmi hezky, upraveně a lesknou se jako při použití bezbarvého laku. Pro udržení výživných vlastností P-Shine se doporučuje aplikovat zhruba jednou za 2 týdny.

Parafínové zábaly

Parafín je speciální vosk, který se používá k léčebným i kosmetickým účelům. Parafínový zábal prokrvuje pokožku, prohřívá svaly, uvolňuje ztuhlé a bolestivé klouby a změkčuje také ztvrdlou kůži. Parafínové zábaly se používají pro výživu a zjemnění kůže rukou, loktů, kolen a chodidel. Mezi nejoblíbenější patří zábaly rukou. Po parafínové kúře jsou hladké a jemné, zbavené odumřelých buněk a suchých šupinek kůže. Před parafínovým zábalem se ruce nejdříve vydezinfikují, aplikuje se peeling a teprve poté se ruce ponoří do lázně s teplým parafínem. Vosk okamžitě přilne na pokožku. Ruce se zabalí do plastikových a speciálních froté rukaviček a nechá se 20 až 30 minut působit. Pak se parafín z pokožky lehce stáhne a nanese se výživný krém.

Twinkle tatoo

Je to NEpernamentní zdobení těla s velkou škálou motivů a barevných variací. Jedná se o malování a zdobení různobarevnými třpitkami. Tyto se nanášejí na speciální emulzi, která zajistí několikadenní trvanlivost motivu. Twinkle tattoo může být jedinečným a originálním doplňkem k jakékoli příležitosti, například Vašich plesových, večerních nebo i svatebních šatů!