Nehtová disainerka If-nails
Vítejte na stránkách - If-nails v centru Vyškova se zabývám modeláží, úpravou, zdobením a udržováním krásných gelových i "negelových" nehtů.
Tvar nehtů
Nikdy si nelze všímat jen samotné nehtové destičky. Je důležité si také všímat celkového pohledu ruky, toho, co se k ní hodí a co ji zkrášlí na první pohled.
Nehty mohou mít nejrůznější tvar...
HRANATÝ NEHET (square) - Velice oblíbený a běžný tvar nehtů. Oblíbený především u mladých žen. Volný okraj i boky nehtů jsou zpilovány do rovna. Tvoří se z akrylu i gelu, na nehtové tipy nebo šablony..
KULATÝ TVAR - nyní především v zahraničí oblíbený symbol elegance, a u nás oblíbený především u starších dam.
STILETTO - nehty zúžené do špičky. Dají se zdobit jak elegantně, tak velice extravagantně.
Ceník služeb
*modeláž na tipy................. 480,-
*doplnění po 3týdnech........ 350,-
*modeláž na přírodní nehty.. 350,-
*jednorázová oprava 1prst.... 40,-
*lakování,malování-lesk......... 150,-
*odstranění modeláže jiné studio..150,-
*parafínový zábal................. 50,-
*lakování celoplošně.................. 60,-
*****v ceně modeláže je klasické zdobení******
Doplatek k modeláži :
*kamínky...více jak 15 kamínku 60,-
*malování One stroke 60,- *zdobení 3D akryl 60,-
Jak pečovat o nehty ?
Každá žena ráda dělá dobrý dojem na ostatní. Nejde jen o to, že upravené ruce a nehty jsou vizitkou každé ženy, ale také dokáží i leccos prozradit. Proto je potřeba o nehty pravidělně pečovat. Péče vyžaduje pravidelnost a důkladnost. Nejde o to, věnovat nehtům celý den, ale upravovat je podle potřeby.
Co jíst, aby nehty byly zdravé?
Vitamíny - Nedostatek vitamínů má za následek štěpení ńehtů, ale také i lámavost.
Doporučujeme jíst obilné klíčky, ovoce, játra, ryby nebo slunečnicová semínka.
Vápník - Díky konzumaci zeleniny, semena sezamu a mléčných výrobků
se vyvarujete lámavosti nehtů.
Železo - Nedostatek železa (tzv. chudokrevnost) se projevuje, že má člověk bledé, křehké
nehty. Významný obsah železa mají obiloviny, zelenina, ořechy, luštěniny, ovoce
(borůvky, třešně), maso (hovězí) .